O nama

Konobe dalmatinske zagore, poznate su po svojem ugodnom i domaćem ambijentu sa uvijek prijateljski raspoloženom poslugom te prisnoj atmosferi, koja će Vas uvijek iznova motivirati da se vratite.  Spoj ugodne atmosfere i bogate ponude domaćih jela spremljenih na tradicionalan način, učinit će da Vaše gastronomsko iskustvo bude nezaboravno. Posjetite konobe Didov San na Kajzerici i na Gornjem Gradu i prepustite se jedinstvenom gastronomskom užitku!

Konoba Didov San – Gornji GradLjetna terasa

Sve novo rađa se iz starog,  onog što je nekad bilo i život svoj je imalo. Tradicija stvara kvalitet, dosljednost ga održava kroz vrijeme i stvara nove vrijednosti.  Kao što se vino rađa iz grožđa, a loza niče iz zemlje koja nije svugdje ista, tako i zalogaj nije samo trenutak u kome nestaje, već plod – uzgojen i njegovan,  posebno odabran i ponuđen.

Bogatstvo  kuhinje Dalmatinske zagore potječe od njene geografske, nacionalne i kulturne raznolikosti.. Utjecaji  na kuhinju su bili  bogati i različiti – nastala je kao specifična mješavina  bosansko – hercegovačke i mediteranske kuhinje  kuhinje.

Autentična jela Dalmatinske zagore su uštipci sa kajmakom, sirom iz kace i mišine, domaći pršut koštradina i raštika, žabe s prštom, puževi, brudet od jegulja i žaba, teletina i janjetina ispod sača itd.,  osim spomenutih u konobama Didov San preporučujemo Didovu i Babinu tavu, Veliki dimljeni ražnjić i mnoga druge tradicionalne specijalitete.


Konobe Didov San možete pronaći na dvije lokacije u Zagrebu:

Konoba Didov San – Gornji Grad

Mletačka 11, Gornji grad
HR – 10 000 Zagreb

+385 1 485 11 54
gornji-grad@konoba-didovsan.com

U najstarijem i najljepšem djelu Zagreba, Gornjem gradu između crkve Svetog Marka,  Narodnog muzeja i Muzeja grada Zagreba nalazi se Konoba Didov san – Gornji grad. Do nas možete doći automobilom koristeći Ilicu, Mesničku i Demetrovu ulicu. Ako ste se zatekli na Cvjetnom trgu ili na Trgu Josipa Bana Jelačića do naše konobe možete doći i laganom petominutnom šetnjom uživajuću u ljepotama Gornjeg grada. Konoba Didov san – Gornji grad idealna je za obiteljske i poslovne objede,  te romantične večere.


Konoba Didov San – Kajzerica

Bencekovićeva 28, Kajzerica
HR – 10 020 Novi Zagreb

+385 1 653 65 77
kajzerica@konoba-didovsan.com

Ako ste u šetnji Budekom, na Hipodromu gledate galopsku utrku, navijate za naše rukometaše u Areni  na Laništu ili ste na poslovnom sastanku na Velesajmu idealno mjesto za opuštanje uz domaće specijalitete pronaći ćete u našoj konobu na Kajzerici. Konoba Didov san na Kajzerici idealno je mjesto i za razne domjenke, krstitke, promocije i manje svadbene večere do 90 osoba.