O nama

About us

 

previous arrow
next arrow
Slider

Konobe dalmatinske zagore, poznate su po svojem ugodnom i domaćem ambijentu sa uvijek prijateljski raspoloženom poslugom te prisnoj atmosferi, koja će Vas uvijek iznova motivirati da se vratite.  Spoj ugodne atmosfere i bogate ponude domaćih jela spremljenih na tradicionalan način, učinit će da Vaše gastronomsko iskustvo bude nezaboravno. Posjetite konobe Didov San na Kajzerici i na Gornjem Gradu i prepustite se jedinstvenom gastronomskom užitku!

Zagreb, 111213.<br /> Gornji grad.<br /> Tjedan Dobre hrane.<br /> Konoba Didov san.<br /> Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
Didova tava, uštipci sa sirom iz kace i kajmakom te uvijek dobro raspoloženi konobari

Sve novo rađa se iz starog,  onog što je nekad bilo i život svoj je imalo. Tradicija stvara kvalitet, dosljednost ga održava kroz vrijeme i stvara nove vrijednosti.  Kao što se vino rađa iz grožđa, a loza niče iz zemlje koja nije svugdje ista, tako i zalogaj nije samo trenutak u kome nestaje, već plod – uzgojen i njegovan,  posebno odabran i ponuđen.

Terasa konobe na Gornjem Gradu

Bogatstvo  kuhinje Dalmatinske zagore potječe od njene geografske, nacionalne i kulturne raznolikosti.. Utjecaji  na kuhinju su bili  bogati i različiti – nastala je kao specifična mješavina bosansko hercegovačke i mediteranske kuhinje.

Janjeći kotleti ili Puževi s domaćom zaprženom palentom na panceti

Autentična jela Dalmatinske zagore su uštipci sa kajmakom, sirom iz kace i mišine, domaći pršut koštradina i raštika, žabe s prštom, puževi, brudet od jegulja i žaba, teletina i janjetina ispod sača itd.,  osim spomenutih u konobama Didov San preporučujemo Didovu i Babinu tavu, Veliki dimljeni ražnjić i mnoga druge tradicionalne specijalitete.

 

 

Konobe Didov San možete pronaći na dvije lokacije u Zagrebu:


Konoba Didov San – Gornji Grad

U najstarijem i najljepšem djelu Zagreba, Gornjem gradu između crkve Svetog Marka,  Narodnog muzeja i Muzeja grada Zagreba nalazi se Konoba Didov san – Gornji grad.

Mletačka 11, Gornji grad
HR – 10 000 Zagreb

+385 1 485 11 54
 gornji-grad@konoba-didovsan.com

Google maps    Lokacija – Konoba Didov San – Gornji Grad

 

Do nas možete doći automobilom koristeći Ilicu, Mesničku i Demetrovu ulicu.

Ako ste se pak zatekli na Cvjetnom trgu ili na Trgu Josipa Bana Jelačića do naše konobe možete doći i laganom petominutnom šetnjom uživajuću u ljepotama Gornjeg grada. Konoba Didov san – Gornji grad idealna je za obiteljske i poslovne objede,  te romantične večere.


Konoba Didov San – Kajzerica

Ako se nalazite u Novom Zagrebu ili negdje u blizini. Ako ste pak u šetnji Budekom, na Hipodromu gledate galopsku utrku, navijate za naše rukometaše u Areni na Laništu ili ste na poslovnom sastanku na Velesajmu idealno mjesto za opuštanje uz domaće specijalitete pronaći ćete u našoj konobu na Kajzerici.

Bencekovićeva 28, Kajzerica
HR – 10 020 Novi Zagreb

+385 1 653 65 77
kajzerica@konoba-didovsan.com

 Google maps    Lokacija – Konoba Didov San – Kajzerica

 

Konoba Didov san na Kajzerici idealno je mjesto i za  domjenke, krstitke, promocije i manje svadbene večere do 90 osoba.