Terase Konoba Didov San na Kajzerici i na Gornjem gradu su otvorene svaki dan od 11 do 22 sata.
U istom radnom vremenu možete naručiti dostavu na vašu adresu ili naručeno preuzeti ispred Konoba.

Primamo pred rezervacije za vaše male obiteljske proslave a održavanje istih će biti u skladu s aktualnim odlukama stožera.
Ponude pogledajte u rubrici Ponude za grupe.

Ako pričesti, krizme, krštenja, vjenčanja i ostale obiteljske proslave organizirate u vlastitom aranžmanu u mogućnosti smo pripremiti i dostaviti naše specijalitete na bilo koju lokaciju na području grada Zagreba.
Obratite nam se s povjerenjem na broj 091 471 2244.

Konobe dalmatinske zagore, poznate su po svojem ugodnom i domaćem ambijentu sa uvijek prijateljski raspoloženom poslugom te prisnoj atmosferi, koja će Vas uvijek iznova motivirati da se vratite. Spoj ugodne atmosfere i bogate ponude domaćih jela spremljenih na tradicionalan način, učinit će da Vaše gastronomsko iskustvo bude nezaboravno. Posjetite konobe Didov San na Kajzerici i na Gornjem Gradu i prepustite se jedinstvenom gastronomskom užitku!

Konoba Didov San

Sve novo rađa se iz starog, onog što je nekad bilo i život svoj je imalo. Tradicija stvara kvalitet, dosljednost ga održava kroz vrijeme i stvara nove vrijednosti. Kao što se vino rađa iz grožđa, a loza niče iz zemlje koja nije svugdje ista, tako i zalogaj nije samo trenutak u kome nestaje, već plod – uzgojen i njegovan, posebno odabran i ponuđen.

Konoba Didov San
Terasa Konobe Didov San na Gornjem Gradu

Bogatstvo kuhinje Dalmatinske zagore potječe od njene geografske, nacionalne i kulturne raznolikosti. Utjecaji na kuhinju su bili bogati i različiti – nastala je kao specifična mješavina bosansko hercegovačke i mediteranske kuhinje.

Konoba Didov San
Janjeći kotleti ili puževi s domaćom zaprženom palentom na panceti

Autentična jela Dalmatinske zagore su uštipci sa kajmakom, sirom iz kace i mišine, domaći pršut koštradina i raštika, žabe s prštom, puževi, brudet od jegulja i žaba, teletina i janjetina ispod sača itd., osim spomenutih u konobama Didov San preporučujemo Didovu i Babinu tavu, Veliki dimljeni ražnjić i mnoga druge tradicionalne specijalitete.

Topić usluge d.o.o.

Adresa: Mletačka ulica 11, HR-10000 Zagreb
E-mail: konoba@konoba-didovsan.com
OIB: 45431278864
IBAN: HR 41 2340 0091 1107 0604 2

Virtualna šetnja Gornji Gradom

Virtualna šetnja Kajzericom