O nama

About us

TERASE KONOBA DIDOV SAN NA KAJZERICI I NA GORNJEM GRADU SU OTVORENE SVAKI DAN OD 11 DO 22 SATAU ISTOM RADNOM VREMENU MOŽETE  NARUČITI DOSTAVU NA VAŠU ADRESU ILI NARUČENOPREUZETI ISPRED KONOBA

PRIMAMO PREDREZERVACIJE ZA VAŠE MALE OBITELJSKE PROSLAVE A ODRŽAVANJE ISTIH ĆE BITI U SKLADU S AKTUALNIM ODLUKAMA STOŽERA. PONUDE POGLEDAJTE U RUBRICI  “PONUDE ZA GRUPE”

AKO PRIČESTI, KRIZME, KRŠTENJA, VJENČANJA I  OSTALE OBITELJSKE PROSLAVE ORGANIZIRATE  U VLASTITOM ARANŽMANU U MOGUĆNOSTI SMO PRIPREMITI I DOSTAVITI NAŠE SPECIJALITETE NA BILO KOJU LOKACIJU NA PODRUČJU GRADA ZAGREBA.  OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM NA BROJ  091 4712244

slider01
slider08
slider07
didov_san04
slider03
slider06
previous arrow
next arrow

Konobe dalmatinske zagore, poznate su po svojem ugodnom i domaćem ambijentu sa uvijek prijateljski raspoloženom poslugom te prisnoj atmosferi, koja će Vas uvijek iznova motivirati da se vratite.  Spoj ugodne atmosfere i bogate ponude domaćih jela spremljenih na tradicionalan način, učinit će da Vaše gastronomsko iskustvo bude nezaboravno. Posjetite konobe Didov San na Kajzerici i na Gornjem Gradu i prepustite se jedinstvenom gastronomskom užitku!

"Zagreb,

Sve novo rađa se iz starog,  onog što je nekad bilo i život svoj je imalo. Tradicija stvara kvalitet, dosljednost ga održava kroz vrijeme i stvara nove vrijednosti.  Kao što se vino rađa iz grožđa, a loza niče iz zemlje koja nije svugdje ista, tako i zalogaj nije samo trenutak u kome nestaje, već plod – uzgojen i njegovan,  posebno odabran i ponuđen.

Terasa konobe na Gornjem Gradu

Bogatstvo  kuhinje Dalmatinske zagore potječe od njene geografske, nacionalne i kulturne raznolikosti.. Utjecaji  na kuhinju su bili  bogati i različiti – nastala je kao specifična mješavina bosansko hercegovačke i mediteranske kuhinje.

Janjeći kotleti ili Puževi s domaćom zaprženom palentom na panceti

Autentična jela Dalmatinske zagore su uštipci sa kajmakom, sirom iz kace i mišine, domaći pršut koštradina i raštika, žabe s prštom, puževi, brudet od jegulja i žaba, teletina i janjetina ispod sača itd.,  osim spomenutih u konobama Didov San preporučujemo Didovu i Babinu tavu, Veliki dimljeni ražnjić i mnoga druge tradicionalne specijalitete.

Konobe Didov San možete pronaći na dvije lokacije u Zagrebu:


Konoba Didov San – Gornji Grad

U najstarijem i najljepšem djelu Zagreba, Gornjem gradu između crkve Svetog Marka,  Narodnog muzeja i Muzeja grada Zagreba nalazi se Konoba Didov san – Gornji grad.

Mletačka 11, Gornji grad
HR – 10 000 Zagreb

+385 1 485 11 54
 gornji-grad@konoba-didovsan.com

Google maps    Lokacija – Konoba Didov San – Gornji Grad

Do nas možete doći automobilom koristeći Ilicu, Mesničku i Demetrovu ulicu.

Ako ste se pak zatekli na Cvjetnom trgu ili na Trgu Josipa Bana Jelačića do naše konobe možete doći i laganom petominutnom šetnjom uživajuću u ljepotama Gornjeg grada. Konoba Didov san – Gornji grad idealna je za obiteljske i poslovne objede,  te romantične večere.


Konoba Didov San – Kajzerica

Ako se nalazite u Novom Zagrebu ili negdje u blizini. Ako ste pak u šetnji Budekom, na Hipodromu gledate galopsku utrku, navijate za naše rukometaše u Areni na Laništu ili ste na poslovnom sastanku na Velesajmu idealno mjesto za opuštanje uz domaće specijalitete pronaći ćete u našoj konobu na Kajzerici.

Bencekovićeva 28, Kajzerica
HR – 10 020 Novi Zagreb

+385 1 653 65 77
kajzerica@konoba-didovsan.com

 Google maps    Lokacija – Konoba Didov San – Kajzerica

Konoba Didov san na Kajzerici idealno je mjesto i za  domjenke, krstitke, promocije i manje svadbene večere do 90 osoba.